+38 050 361 16 79Подзвоніть нам
info@pest.com.uaНапишіть нам

Новий каталог продукції PEST.UA на 2024 рік

Каталог PEST.UA на 2024 рік доступний для перегляду та завантаження онлайн!

У новому сезоні компанія PEST.UA пропонує аграріям 33 препарати. З них 3 продукти нові:

  • інноваційний фунгіцид Костас (тіофанат-метил, 200 г/л + дифеноконазол, 120 г/л + тріадимефон, 50 г/л),
  • післясходовий гербіцид Гюнтер (трибенурон-метил, 575 г/кг + флорасулам, 195 г/кг);
  • гербіцид-десикант Спінер Екстра (калійна сіль гліфосату, 663 г/л).

Щороку портфель продуктів PEST.UA збільшується, адже ми уважно стежимо за потребами українських агровиробників. В асортименті PEST.UA представлені ефективні фунгіциди (наприклад, Тетріс – на основі д. р. класу стробілуринів), інсектициди з широким спектром дії, якісні гербіциди та протруйники.

А візитівкою нашої компанії вже давно є лінійка ґрунтових гербіцидів. У новому каталозі ви знайдете детальну інформацію про Берген (тербутилазин, 500 г/л), Юкатан (кломазон, 480 г/л), Просперо (прометрин, 500 г/л), Стівен (пропізохлор, 720 г/л) та ін. популярні гербіциди PEST.UA, які активно застосовуються агровиробниками.

Сьогодні перед українськими аграріями стоїть непросте завдання – як зменшити витрати на захист посівів, не знижуючи врожайність? Рішення є. Потрібно застосовувати перевірені надійні ЗЗР, які мають не лише вигідну ціну, але й відзначаються високою якістю.

Препарати PEST.UA – це ЗЗР, створені саме для того, щоб аграрії могли ефективно оптимізувати витрати. Коли потрібен якісний препарат із помірною вартістю гектарної обробки, досвідчені аграрії обирають PEST.UA.

Переглянути та завантажити каталог PEST.UA на 2024 рік ви можете за цим посиланням.